Alterna haarproducten

In 1997 brak Alterna Haircare door als merk en pioneerde daarna in het luxe haarverzorgingssegment. Alterna streeft er naar om je niet te hoeven laten kiezen tussen klinisch bewezen, resultaten, salon geteste producten én ingrediënten die zorgzaam zijn voor je haar. Daarom zijn de producten van Alterna eerlijk, bewezen en […] Lees meer »

Alterna Caviar Infinite Hold

De producten van Alterna Caviar Infiniti Hold lijn Caviar Infinite Color Hold hydrateert en beschermt gekleurd haar. Met framboosblad- en zonnebloemolie, rijk aan anti-oxidanten en hoge concentratie aan essentiële vetzuren om de haarkleur te beschermen en kleurvervaging tegen te gaan. Voor een uitzondelijke natuurlijke bescherming voor gekleurd haar. Long-Lasting Color […] Lees meer »

Balmain haarproducten

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u de haarproducten, waaronder Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume. De shampoo en conditioners ruiken heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar […] Lees meer »

Oribe shampoo voor elk type haar

Oribe verpakkingen

Het kappersmerk Oribe is opgericht door Oribe Canales. Een in 1956 in Cuba geboren Amerikaanse kapper en haarstylist. Op 6 jarige leeftijd verhuisde zijn familie naar Amerika. In 1976 verhuisde Oribe naar New York om daar als kapper te werken. In 1987 opende Oribe zijn eigen salon in New York […] Lees meer »

Aveda haarproducten met Ayurveda als bron

Aveda haarproducten

Er zijn steeds meer cosmeticamerken die het goed voor hebben met moeder aarde. Zo ook Aveda haarproducten. Als de ingrediënten van moeder natuur komen, dan kunnen we toch ook goed zijn voor haar? Lees hier de inspiratie van het merk Aveda.  De oprichting van Aveda Als jonge jongen woonde Aveda […] Lees meer »

Davines verantwoorde haarproducten tegen hoofdhuidproblemen

Davines Minu

Het eigentijdse Italiaanse merk Davines staat voor duurzaamheid gecombineerd met schoonheid. De haarproducten van Davines zijn op basis van etherische olieën en gericht op specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Zelfs hun kleuringen zijn 97% natuurlijk. De verpakkingen zijn van recyclebaar materiaal. Voor de ontwikkeling van haar producten gebruikt Davines alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen […] Lees meer »

Kerastase Shampoo top 10

Kerastase is hét bekende haarverzorgingsmerk van L'Oreal Paris dat over de hele wereld populair is. Kerastase heeft een haarverzorgings productenlijn bestaande uit shampoos, haarserums, haarconditioners, etc. Kerastase shampoo droogt je haar niet uit maar reinigt het van vuil en andere onzuiverheden met groot gemak. Onderstaand treft u een Top 10 overzicht […] Lees meer »

Binnenkort: alles over Kerastase

We gaan de komende weken veel schrijven over Kerastase. Het is de favoriet van veel kapsalons. Alvast een tipje van de sluier waar we over gaan bloggen: Kerastase Initialiste haarserum geeft een impuls aan de groei van sterker en glanzender haar. Haarproduct om toe te passen na wassen met Kerastase […] Lees meer »