Posted on

18.21 haarproducten voor de man

1821

Haarproducten voor mannen. Neem bijvoorbeeld de haarspray. De 18.21 Man Made Premium Hair Spray is een flexibele haarspray, vrij van parabenen met het heerlijke sweet tabacco aroma.

18.21 Man Made snapt wat mannen willen. Premium Hair Spray droogt snel, blijft flexibel en beschermt het haar tegen vocht zonder dat het slap wordt. Zo blijft elke stijl de hele dag intact.

De spray heeft een hoge dichtheid, waardoor je een perfect gelijkmatige en gewichtloze dekking krijgt. Je kunt gewoon borstelen, zonder dat het schilfert. En omdat het mannenoog ook wat wil, is het design van de flacon geïnspireerd op een blikje bier uit begin 1900 – stoer en stijlvol. Spray gelijkmatig over het gehele kapsel.

Man Made haarproducten

1821

Het Man Made merk is eigendom van drie hardwerkende heren met een passie voor het maken van premium verzorgingsproducten voor de man. Angel del Solar, Aston LaFon en David del Solar

Tijdens hun werk merkten de oprichters dat het gebruik van herenverzorgingsartikelen enigszins alledaags was geworden en alle dezelfde eigenschappen hadden.

Ze raakten geïnspireerd door de tijd van de Amerikaanse drooglegging en begonnen hun eigen specifieke verzorgingsmengsels te brouwen.

De 18.21 Man Made merknaam is een eerbetoon aan de 18e eeuwese wetswijziging die het verbod op alcohol inhield en later werd ingetrokken door de 21e wijziging.

Meer haarproducten van 18.21 Man Made

  1. 18.21 Man Made Clay
  2. Man Made Paste
  3. Man Made Pomade
  4. Man Made Sweet Tobacco Spirits
  5. Man Made Wash
  6. Max Man Made Wash

Meer informatie op de Facebookpagina van Man Made.