Posted on

Alterna Caviar Infinite Hold

De producten van Alterna Caviar Infiniti Hold lijn

Caviar Infinite Color Hold hydrateert en beschermt gekleurd haar. Met framboosblad- en zonnebloemolie, rijk aan anti-oxidanten en hoge concentratie aan essentiële vetzuren om de haarkleur te beschermen en kleurvervaging tegen te gaan. Voor een uitzondelijke natuurlijke bescherming voor gekleurd haar.

[su_table]

Shampoo

Caviar Infinite Color Hold Shampoo is een milde, sulfaatvrije shampoo die zorgt voor een krachtige UV bescherming en minimale kleurvervaging voor een sterke kleurlevendigheid.
Caviar Infinite Color Hold Shampoo is een milde, sulfaatvrije shampoo die zorgt voor een krachtige UV bescherming en minimale kleurvervaging voor een sterke kleurlevendigheid.

Serum

Alterna Caviar Infinite Color Hold Vibrancy Serum Dual-Use Booster
Een revolutionair product met een dubbele werking dat zowel de kleur opfrist als de glans versterkt. Kan gebruikt worden als leave-in treatment om de kleur te beschermen of meng het serum met een Alterna conditioner voor een kleur beschermende treatment om de conditie van het haar te verbeteren.

Glansspray

Alterna Caviar Infinite Color Hold Topcoat Shine Spray
Caviar Infinite Color Hold Topcoat Shine Spray is een ultralichte, voedende formule die het haar beschermt tegen externe schadelijke invloeden en behoudt de kleur voor een mooie, levendige kleur met reflecterende glans.

Conditioner

Alterna Caviar Infinite Color Hold Conditioner
Deze parabeenvrije conditioner zorgt voor een krachtige UV bescherming en minimale kleurvervaging terwijl het de vochtbalans aanvult voor gehydrateerd en beschermd haar.

[/su_table]

Long-Lasting Color Begins Here

Voor het hoogste niveau van kleurbescherming in de Caviar haar verzorgingslijn. Caviar Infinite Color Hold is daarmee perfect voor iedereen met gekleurd haar die als nummer 1 behoefte heeft aan behoud van de:

  • Haarkleur
  • Levendigheid
  • Glans

Een technologie van Alterna die een mix van hoge antioxidant olieen bevat. Framboosblad en ook zonnebloemolie die zorgen daarmee voor een krachtige bescherming. Om daardoor kleurvervaging en ook een uitzonderlijke natuurlijke bescherming voor gekleurd haar te bieden.

Alterna Caviar is te koop bij alterna haircare website Headmasters Haarproducten.