Geplaatst op

Droog haar krullen weg masseren met een masker van Kerastase

Het is voorbij met mijn stro haar. Ja, u zult nu wel denken waar heeft die het over? en dat kan ik u niet kwalijk nemen. Ik zal het voor u verhelderen. Mijn dikke haarbos, waar ik na 45 jaar nog geen enkel verval of sporen van kaalte in kan achterhalen, had 1 hele vreselijke eigenschap. Het is aanhoudend droog. Ik maakte me er nooit zo’n issue van. Het was in de ochtend vaak wel borstelen geblazen, maar was voor mij gewoon part of life zogezegd.

Droog haar krullen

Droog haar krullen

Een kameraadje van mij die ineens met haar hand door mijn haar begon te kroelen, maakt er een opmerking over. Zij had er ook altijd last van gehad, droog en gespleten hoofdhaar. Maar ze vertelde dat ze Kerastase kappersmerken is gaan nemen. Met shampo en keratine haarmaskers van Kerastase en dat ze al snel de positieve kracht van deze Kerastase haarproducten ging zien.

Weg met droog haar dankzij Kerastase Haarproducten

Geen droog, lastig haar meer, maar zalig zacht haar dat door de vingers gleed is wat ik merkte toen ze mij uitnodigde om met mijn vingers door haar haren te voelen. De volgende dag ben ik gaan winkelen en ben aan de slag gegaan. Om je haar vitaal te houden leek het mij toch wel een goed idee om meer aandacht hieraan te gaan schenken. Toen ik met de Kerastase shampoo aan de gang ging en las ook nog een verduidelijking over wat Kerastase Nutritive doet. Ze zeggen dat het een gamma is van voedende producten voor dor haar. Met als doel om het haar weer gemakkelijk te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kerastase pakt de aanleiding van de indroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk peil van uitdroging aan te pakken.

Mensen! Ik kan u zeggen dat het een weldaad is voor mijn haren en toen mijn vriendin weer langs kwam en haar vingers door mijn haren liet glijden keek ze me glimlachend aan en zei fluisterend met haar warme diepe stem die zo zalig resoneert in mij als ik haar hoor spreken: Kerastase haarmasker, lieverd?……… Ja Kerastase, what else?, was mijn response.