Aanbieding!

Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum 100ml

47.50 37.99

Haal alles uit je schoonheidsslaap.

Beschrijving

Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum haarherstellende en beschermende formule met Caviar Bond Enforcing Technology herstelt het haar wanneer het dit het meest nodig heeft.
S’nachts wanneer het haar herstellende is van invloeden van overdag. Deze s’nachts transformerende behandeling maakt de haarschubben glad en herstelt het haar tot de gezondste look en feel. Zodat je wakker wordt met getransformeerde lokken. Het is klinisch bewezen dat het haar helpt repareren, reconstrueren en opnieuw opbouwen, terwijl het de breuk en gespleten punten voor meer dan 99% vermindert terwijl je slaapt.

Gebruik Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum

Ben het serum aan op droog haar voor het slapen gaan. Was s’morgens met shampoo uit. Voor een optimaal resultaat 2 tot 3 keer per week gebruiken.

Over Haarproducten.org

Haarproducten.org is toonaangevend op het gebied van haarproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van Alterna bij Haarproducten.org Voor meer informatie over dit merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum 100ml”