Aanbieding!

Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo 250ml

20.00

Uitverkocht

Beschrijving

Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo is voor dagelijks gebruik. De gecertificeerde organische Arabische gom zorgt voor volume bij fijn, slap of dun haar.

Gebruik Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo

Gebruik de Pure Abundance Shampoo. Breng aan op nat haar en hoofdhuid. Spoel uit. Vervolg met Pure Abundance Conditioner.

Gebruik de Pure Abundance Conditioner. Een dagelijkse conditioner die het haar volume geeft waardoor het voller lijkt en dikker aanvoelt. Aanbrengen op de hoofdhuid, inmasseren vervolgens kam het product door naar de lengten vervolgens goed uitspoelen. Gebruik de finishing van de Pure Abundance om optimaal resultaat te krijgen.

Pre-Finish door middel van de Pure Abundance Hair Potion. Een krachtig werkend stylingspoeder dat Chinese klei en gecertificeerde organische Arabische gom bevat. Geeft fijn, futloos of dun haar enorm veel volume.

Finishing door middel van de Pure Abundance Volumizing Hair Spray. Een haarlak op basis van gecertificeerde organische Arabische gom. Laat het haar voller lijken, dikker aanvoelen en geeft een prachtige glans. Zorgt tevens voor een krachtige vochtbestendige fixatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aveda Pure Abundance Volumizing Shampoo 250ml” te beoordelen