Balmain Golden Tail Comb Limited Edition 24-karaats verguld

Golden Comb Collection, 24-karaats verguld

Balmain Golden Tail Comb voor de professional

Balmain Paris Hair Couture heeft een unieke Golden Comb Collection ontwikkeld, verguld met 24-karaats goud en bestaande uit drie specifieke kammen die ideaal zijn voor professioneel gebruik. Deze Limited Edition professionele gouden puntkam is ideaal voor het verdelen van het haar. De fijne tanden geven een uitzonderlijk precies resultaat.

  • 24-karaats verguld
  • Professionele puntkam
  • Spits handvat voor het maken van afdelingen

Beschrijving

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u een aantal bekende haarproducten, waaronder de Balmain Golden Tail Comb, Balmain Comb Pocket Gold, Balmain Professional Infrared Blowdryer, Balmain Hair Perfume, Thermal Protection Spray, Balmain Ash Toner 200ml, Balmain Session Spray Strong, Balmain Cosmetic Bag, Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume.

Over Balmain Golden Tail Comb.

De shampoo en conditioners ruiken dan ook heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar de Silk Perfume is echt een klassieker. Prachtig chique verpakt en daarom ook leuk om cadeau te geven. Kijk op onze webwinkel voor meer informatie over het prachtige merk Balmain.

Modehuis Pierre Balmain Couture

Balmain hair couture is onderdeel van het modehuis Pierre Balmain Couture. Pierre Balmain was een Frans couturier. Hij was in zijn generatie een van de eersten die de Franse mode ook sterk in het buitenland promootte, met name in de Verenigde Staten en Engeland. De couture staat sinds 2011 onder leiding van de jonge ontwerper Olivier Rousteing met Rihanna als zijn muze. Pierre Balmain is vandaag de dag een high end fashion merk. Dit Franse modehuis heeft nog steeds een zeer sterke uitstraling met opvallende items voor modeminnenende mannen en vrouwen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balmain Golden Tail Comb Limited Edition 24-karaats verguld” te beoordelen