Beauty Pillow Parelmoer

De beauty Pillow satijnen kussens werken anti-verouderend. Ze gaan rimpels tegen en zorgen voor een zichtbaar jongere en stralende huid.

Satijn vs katoen

De satijnen kussens glijden en polijsten je huid. Terwijl katoenen kussens je huid juist opruwen, schuren en er vocht aan onttrekken. Het slapen op een katoenen kussensloop kun je vergelijken met het slapen op een handdoek. Na verloop van tijd staan de afdrukken van de handdoek in je gezicht.

Katoen wrijft en satijn glijdt! Het slapen op een satijnen kussen voorkomt rimpelvorming op de lange termijn. Satijn Polijst de huid!              

Haarverzorging werkt beter

Een satijnen kussen zorgt ervoor dat je haar beter doorkambaar blijft en niet gaat klitten. De regulerende werking van satijn tegen talgproductie zorgt ervoor dat je haar minder vet wordt. En de rustgevende werking van het satijn zorgt ervoor dat haar en huidproducten beter worden opgenomen.

Satijnen kussens helpen bij acné

Een satijnen kussen helpt bij het verminderen van acne. Satijn geeft de huid rust en reguleert de talgproductie. Wij adviseren  bij acne het witte satijn omdat deze kleur geen kleurstoffen bevat. Resultaat van het slapen op een satijnen kussen is binnen 4 tot 6 weken zichtbaar!

Onze grootmoeders adviseerden het al, slapen op een satijnen of zijde kussensloop is een weldaad voor huid en haar, het voordeel van een satijnen kussensloop boven een zijden kussensloop is dat satijn veel langer meegaat en diervriendelijk is. De satijnen stof voor de kussenslopen van Beauty Pillow zijn zorgvuldig geselecteerd op de dichtheid van het weefsel zodat er een optimale polijstende werking ontstaat.

Materiaal: 100% polyester satijn. Afmetingen 60 x 70 cm.

Eigenschappen van satijnen kussens

De Beauty Pillows:

  • Werken anti-verouderend en gaat rimpels in het gezicht tegen
  • Kalmeren een vurige huid en couperose
  • Verkoelen bij nachtelijk transpireren
  • Voorkomen slaapvouwen in het gezicht na een woelige nacht
  • Helpen acné te verminderen
  • Helpen om vet haar te voorkomen
  • Voorkomen klitten in het haar
  • Zorgen ervoor dat huid- en haarproducten beter opgenomen worden
Categorie: Tag:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beauty Pillow Parelmoer” te beoordelen