Davines Liquid Spell 50ml

17.45

De gulheid van vloeistoffen geeft het haar hernieuwde body en vitaliteit, voor zichtbare versteviging van de haarvezel.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Davines Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid is een krachtspecialist voor kwetsbaar, fijn, dof en licht beschadigd haar.

Is je haar dof en levenloos door stress en je dagelijkse styling routine, maar heb je nog geen oplossing gevonden om het weer gezond te maken?

Liquid Spell geeft versteviging en volume, zodat het al vanaf de eerste toepassing gezonder, zachter en vitaler voelt. Sterk haar blijft langer in model, behoudt langer zijn vorm en heeft meer natuurlijke glans.
Bovendien is het ideaal om schade door hitte te voorkomen.  Zodat de kwaliteit van het haar bij iedere toepassing zichtbaar verbetert.

Als een magische vloeistof verandert het van vorm en onthult het zijn kwaliteiten.
De rijke en geconcentreerde formule van Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid transformeert van een vloeibare textuur in een royale mousse om vervolgens één te worden met het haar en de kwaliteit ervan zichtbaar te verbeteren. Op deze manier herontdekt het haar de vrijheid van volume en de schoonheid van materie, dankzij de intensief verstevigende en cosmetische werking.

Gebruik Davines Liquid Spell

De no-gas dispenser transformeert de vloeibare in een zachte mousse, die gemakkelijk en snel kan worden aangebracht.
Spray 3 tot 4 keer gelijkmatig op handdoekdroog haar van de aanzet tot in de punten en kam door.
Droog het haar en style naar wens.

Davines Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid kan, zonder een specifieke routine, in combinatie met je favoriete haarverzorgingsproducten worden gebruikt. Breng het product aan na serums voor de hoofdhuid en vóór behandel- of stylingproducten.