L’Oréal Majirel High Lift 50ml

Deze koele blonde kleuren van L’Oréal Majirel High Lift worden mogelijk gemaakt door een parelmoerachtig kleurmolecuul ICIUM . Het neutraliseert de warmte die vrijkomt bij een verheldering. Ook bevat deze lijn van L’Oreal Ionène G Incell. Deze verzorgen, versterken en beschermen het haar van binnenuit. Het haar voelt zachter aan en is gemakkelijk doorkambaar.

De kleuren van L’Oreal Majirel High Lift kunnen tot 4,5 tonen verhelderen.

L’Oréal Majirel High Lift heeft geen volledige grijsdekking,  je  kunt het wel gebruiken op haar dat voor een klein percentage grijs is.

L’Oréal Majirel High Lift een puur en neutraliserend blond met een ultra trendy ijs-effect.

L’Oréal Majirel High Lift is te bestellen in de volgende kleuren:

As (Intens)
As
Neutraal
Beige
Violet

De Majirel High Lift wordt als volgt gemengd. 1 tube van 50ml met 100ml L’Oréal Oxidant Creme 30 vol. (9%) of 40 vol. (12%), om natuurhaar 4 tot 4,5 tinten lichter te maken, Op lichte basiskleuren of wanneer geen maximale verheldering is gewenst, bij voorkeur Oxidant 30 vol. (9%) gebruiken. De mengverhouding is dus 1:2. De maximale inwerktijd is 50 minuten. Bij een eerste kleuring op natuurhaar eerst op de lengten en punten aanbrengen, ca. 2 cm vrij van de hoofdhuid. 15 min in laten werken. Breng vervolgens een nieuw aangemaakt product aan op de aanzet en vervolgens nogmaals op de lengten en punten. Bij een uitgroei behandeling eerst aanbrengen op de haaraanzet en 50 minuten laten inwerken. 5 minuten voor het einde van de inwerktijd op de lengten en punten aanbrengen waarbij een klein beetje water aan het product word toegevoegd. ( 4 a 5 ml afhankelijk van het overgebleven hoeveelheid substantie.) In het haar kneden en 5 minuten laten inwerken. Na de inwerktijd zorgvuldig emulgeren en goed uitspoelen tot het water helder blijft. Het haar wassen met een speciale shampoo voor gekleurd haar.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L’Oréal Majirel High Lift 50ml” te beoordelen