Oribe Curl Control Silkening Crème 150ml

Who
Voor degenen die hun krullen willen controleren.

What
Voor degenen die hun krullen willen controleren. Zorgt voor hydratatie voor ultra-zachte krullen met tastbaar definition. Beschermt en versterkt het haar. Gaat kroes de hele dag tegen. De crème is dermatologisch getest en is geformuleerd zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride. Hij is kleur en keratie behandeling vrij. Biedt een UV-bescherming aan het haar. De crème is veganistisch, wreedheid-vrij en glutenvrij.

Why
Het Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem) verdedigt haar van oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Hiernaast beschermt het tegen uitdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. Door de mix van styling polymers biedt de perfecte balans van styling om de hele dag de kroes te controleren en te definiëren. De kokosolie dringt diep in de haarschacht, waardoor het haar gehydrateerd en zacht blijft terwijl het afbreken van het haar voorkomen wordt. De avocado-olie, rijk aan vitamine A, B, D en E voet het haar terwijl het vocht vergrendeld. De apricot olie bevordert een gezonde hoofdhuis en haar omgeving. De jojoba-olie penetreert de haarfollikel om het haar te versterken van binnen naar buiten, terwijl het zorgt voor elasticiteit en glans. De panthenol voegt body en dikte toe aan het haar.

How
Breng aan op vochtig haar, bemoedig het krul patroon voor extra definitie. Lucht drogen voor strengere krullen, of diffuse voor volume.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Oribe Curl Control Silkening Crème 150ml”