Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil 100ml

Deze luxe lichte olie absorbeert direct aan haar te herstellen naar zijn prime. Verrijkt met een rijke mix van jasmijn, edelweiss bloem, lychee, sandelhout, cassis, bergamot en argan extracten. Elke beschermende druppel dringt het haar diep binnen. Tevens versterkt de olie het haar en maakt het soepel. Ook geeft het een intense voeding en een ongelooflijke glans. Het doet wonderen op droog, beschadigd en gekleurd haar. Vloeibaar goud.

Who
Voor iedereen, maar in het bijzonder voor droog, beschadigd of gekleurd haar.

What
Dringt de haarschacht te helpen herstellen, versterkt en hersteld zelfs de meeste beschadigde lokken. Het voegt een hoge glans en zachtheid toe tijdens het ontwarren en het verminderen van kroezen. Tevens helpt het schade te voorkomen en het haar te beschermen zonder het haar te verzwaren. Ook biedt het een thermische beveiliging en vermindert de droogtijd. Verder is het zonder natriumchloride en kleur en keratine veilig. Het biedt tot slot ook uv-bescherming voor het haar.

When
Als u behoefte heeft aan een hoge glans en zachtheid toe te voegen tijdens het ontwarren en het verminderen van kroezen.

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloemen extracten) verdedigen het haar tegen oxidatieve stress. De kwaliteit van de natuurlijke keratine beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en tegen invloeden van buitenaf. Een speciale mix van verzachtende omstandigheden verzacht het haar zonder het te verzwaren. Argan olie voegt lichte glans toe, verzacht het haar en verminderd kroezen. Het verbetert ook de conditie en beheerbaarheid. Verder biedt het bescherming tegen uv-stralen en milieuverontreinigende stoffen. Jasmijn olie helpt tegen droge, jeukende hoofdhuid en verbetert de glans. Cassis seed oil die hydrateren en versterken. Shea butter, verzacht droog en beschadigd haar.
How
Breng het aan op vochtig haar. Voeg het toe nadat het haar is gestyled, voor extra glans, conditionering en controle.

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil 100ml”