Oribe Shampoo for Beautiful Color 250ml

Deze shampoo is een ultrazacht reinigingsmiddel voor gekleurd haar. Het verlengt het heldere, gelukkige leven van uw haar met speciale ingrediënten. Deze bieden een intensieve behandeling met vocht aan beschadigde gebieden en beschermen uw tint.

                       
Who
Voor degenen die willen spelen met kleuren (you know who you are).

What

Het is een ultrazacht reinigingsmiddel wat zorgt voor behoud van uw kleur. Het versterkt chemisch behandeld haar en beschermt de kleur tegen afbrekende effecten van milieuverontreinigende stoffen en tegen uv-straling.

When
Wanneer het haar glans mist. Deze shampoo maakt het haar zacht en klitvrij om de kleur van de optimale glans te maximaliseren.

Why
Bioflavonoiden beschermen de eigen kleur tegen verkleuring en verbleking. Het Baobab tree extract van een Afrikaanse plant, welke bekend is om de hydraterende opslag, biedt dezelfde voordelen voor droge, gekleurde lokken. Het hydrateert de droogste gebieden als eerste. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, bieden een natuurlijke bescherming tegen uitdrogende, beschadigende en kleur-afbrekende stoffen van buitenaf. Het Kaempferia Galanga root extract, welke gevonden is in Zuidoost-Azië biedt een optimale bescherming tegen uv-straling. Het dringt door tot in de diepere lagen. Het Watermeloen Extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

How

Massseer de shampoo goed in uw haar, laat het goed intrekken, op zijn minst 1 minuut. Spoel het daarna goed uit.

Gerelateerde producten
– Conditioner for Beautiful Color

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oribe Shampoo for Beautiful Color 250ml” te beoordelen