Oribe Supershine Moisturizing Cream Light 150ml

Een luxe her uitvinding van de leave-in conditioner. Deze hoogwaardige crème verzorgt het meest droge en kroezende haar. Het geeft een verheffende glans, herstelt het haar en geeft het een bovennatuurlijke zachtheid.

Who

Voor fijn tot midden dik haar.

What
Deze intense leave-in moisturizer geeft hoogglans en is parabeen vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.

When
Voor rijke hydratering en een super glans. Het kalmeert statisch haar, strijkt gespleten haarpunten strak en temt kroezen.

Why

Verbeterd de natuurlijke glans door vitamine A en C. Houdt vocht vast in het haar en voegt glans toe. Verbeterd de doorkambaarheid, geeft volume en beschermt het haar tegen uitdroging en tegen het teruglopen van de kleur. De Edelweiss flower extract, van de Zwitserse Alpen, biedt een natuurlijke bescherming tegen de droging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten van de elementen. De Kaempferia Galanga root extract levert natuurlijke uv-bescherming. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, verhoogt de natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de verslechtering van de natuurlijke keratine.

How
Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar. Laat het op een natuurlijke manier drogen of föhn het haar droog.

Gerelateerde producten
– Supershine
– Shampoo for Brilliance & Shine

 

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Oribe Supershine Moisturizing Cream Light 150ml”