Orofluido Asia Zen Control Shampoo 200ml

Orofluido Asia Zen Control Shampoo is een heerlijke shampoo die het haar vanaf de wortels tot de punt voedt. Het haar wordt zijde zacht en pluisvrij. Dankzij de anti-frizz formule wordt pluishaar direct geëlimineerd.

Orofluido Asia Zen Control Shampoo is verrijkt met Tsubaki Oil, Bamboo extract en Rijstolie. Deze 3 ingrediënten beschermen, hydrateren en herstellen het haar zonder het haar te verzwaren. Orofluido Asia Zen Control Shampoo is ontwikkeld voor droog, pluizig en broos haar.

Tsubaki Oil:

Orofluido Asia Zen Control Shampoo bevat Tsubaki Oil. Deze anti-aging oil gaat pluis haar tegen en maakt het haar zacht en glanzend. Elk product van de Orofluido Asia lijn bevat Tsubaki Oil.

Bamboo extract:

Orofluido Asia Zen Control Shampoo is verrijkt met Bamboo extract. Bamboo is rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren. Deze ingrediënten hydrateren het haar zonder het haar te verzwaren.

Rijst olie:

Rijst olie versterkt en voedt de haarvezel en voorkomt gespleten haarpunten. Dankzij de rijstolie in de Orofluido Asia Zen Control Shampoo wordt het haar zichtbaar sterker.

Gebruik:

 

  • Gebruik een kleine hoeveelheid Orofluido Asia Zen Control Shampoo.
  • Verdeel de shampoo over de handpalmen.
  • Zachtjes in het haar masseren.
  • 1 tot 2 minuten laten inwerken.
  • Grondig uitspoelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orofluido Asia Zen Control Shampoo 200ml” te beoordelen