The Circle Chronicles The Spotlight Circle 50ml

9.95

  • Perfect voor alle haartypes, vooral dof haar
  • Geeft extra glans
  • Verhelderd en verzacht
  • Zeer voedend effect
  • Diep hydraterend effect zonder het haar te verzwaren.

Beschrijving

The Circle Chronicles The Spotlight Circle van Davines ie een buitengewoon stralend haarmasker dat het haar een boost geeft en laat glanzen als nooit tevoren.

Gebruik The Circle Chronicles The Spotlight Circle

Aanbrengen op handdoekdroog haar en hoofdhuid na het wassen. 10 minuten laten inwerken, doorkammen en uitspoelen. Style vervolgens naar wens.

MULTI-MASKING!
Lengtes en punten: The Spotlight Circle buitengewone glans, zoals nooit tevoren.
Hoofdhuid:The Purity Circle diepgaande ontgifting.

De vijf maskers van The Circle Chronicles hebben een andere geur en kleur om perfect aan te sluiten op het tempo en de behoeften van de gebruiker, op basis van diens persoonlijkheid. Alleen de directe cosmetische werking hebben de vijf maskers gemeen. Ze zijn geformuleerd in Davines’ laboratoria met hoge percentages ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals klei, houtskool en plantaardige oliën. De maskers zijn ontwikkeld met gebruik van energie uit 100% hernieuwbare bronnen en ze zijn vrij van siliconen en parabenen.

Ieder masker heeft een speciaal karakter en een originele verpakking die CO2-neutraal is. Daarbij zijn ze zeer geschikt om mee te nemen op reis, voor tijdens het sporten of tijdens weekendjes weg. Er kan makkelijk geschakeld worden tussen de maskers zodat er altijd gekozen kan worden voor het masker dat het best aansluit op de (haar)behoeften van dat moment.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Circle Chronicles The Spotlight Circle 50ml” te beoordelen